TB – startovací kultura pro sýr (pro 1000 litrů mléka)
Regular price:
product unavailable
přidat na seznam přání
Popis
Vysoce kvalitní startovací kultura pro máslo a sýr.
Balení obsahuje 10 dávek výrobce, každá na 100 litrů mléka – celkem sáček na 1000 litrů mléka.
Přípravek přírodního původu, obsahuje směs:
- Streptococcus Thermophilus
- Lactobacillus Bulgaricus
Produkce plynu: žádná
Produkce chuti: žádná
Použití: pro měkké sýry typu mozzarella, doporučená doba zrání až 30 – 40 dní. Teplota sýřeniny přibližně 38°C
Použití: Inokulujte startovací kulturu přímo do pracovního mléka. Míchejte několik minut, aby byla zajištěna rovnoměrná distribuce.
Prohlášení o GMO: Produkt není geneticky modifikovaný organismus a nebyl odvozen ani získán z geneticky modifikovaných organismů, jak je definováno nařízením EU 1829/2003 a 1830/2003.
Skladování: Produkt skladujte při teplotě 2°C až 5°C. Může vydržet okolní teploty během přepravy.
Další startovací kultury Micromilk jsou k dispozici na vyžádání, včetně těch, které nemáme na webové stránce.

