Štěpky k uzení i na gril - "Olše"
Regular price:
product unavailable
přidat na seznam přání
Popis
Hobliny olšového dřeva pro uzení – určené pro použití v procesu uzení a grilování vepřového, hovězího, drůbeže, ryb, jehněčího a zvěřiny. Díky těmto hoblinám získají produkty vhodnou a požadovanou vůni a chuť, stejně jako atraktivní hnědočervenou barvu.
- 100% přírodní olšové dřevo pocházející z čistých oblastí. Hobliny neobsahují impregnační prostředky a konzervační látky a neobsahují ani podíly prachu.
- Umožňují dosáhnout profesionálních výsledků v procesu uzení a grilování.
- Zajišťují vynikající aroma, chuť a vzhled připravené drůbeže, hovězího, vepřového, jehněčího, zvěřiny a ryb.
- Charakterizovány optimálním obsahem vody - pod 11%.
- Bezpečné, čisté, pečlivě připravené - vysoce kvalitní produkt, který splní očekávání i těch nejnáročnějších nadšenců do uzených produktů a grilovaných pokrmů.
Třída 8 (střední frakce) - díky své velikosti (6 - 8 mm) jsou hobliny ideální pro malé i velké udírny.
Množství hoblin v jednom balení (450 g) stačí na několik hodin uzení (v závislosti na použitém zařízení) - už se nemusíte bát, že vám dojdou hobliny při přípravě oblíbeného jídla.
Přírodní, vysoce kvalitní hobliny olšového dřeva, ideální pro uzení a grilování všech druhů masa a ryb. Když jsou správně dávkovány a spáleny, proces přípravy jídla bude proveden profesionálně a hotová jídla získají vhodnou vůni, chuť a vzhled. Výhody těchto hoblin ocení každý nadšenec do lahodných uzených produktů a grilovaných pokrmů – mohou být použity v malých i velkých udírnách, také při použití s generátorem kouře. Optimální obsah vody zajišťuje snadné zapálení hoblin a efektivní produkci kouře.
Jak používat:
Grilování: Rozložte dvoucentimetrovou vrstvu hoblin kolem žhnoucího uhlí - nedávejte hobliny přímo na uhlí, protože by se okamžitě spálily. Aby bylo možné hobliny použít co nejefektivněji, můžete je trochu navlhčit vodou, což způsobí uvolnění více kouře. Zakryjte gril přímo po umístění jídla na rošt. Doba grilování - od 10 do 30 minut (v závislosti na typu a velikosti masa).
Uzení: V závislosti na typu udírny, kterou máte k dispozici, umístěte hobliny do generátoru kouře nebo přímo do udírny - na místo k tomu určené nebo alternativně do ohniště, kolem žhnoucího dřeva.

