Lacta-Free enzym laktáza

Dostupnost: velké množství
Odesláno v rámci: 24 hodin
Cena: 117,65 Kč

Regular price:

117.65
The lowest price during 30 days prior to the reduction:





quantity szt.

product unavailable

přidat na seznam přání
* - Povinné pole

Popis

 

Spása pro všechny osoby s intolerancí laktózy - stačí přidat prášek do obyčejného mléka, počkat 12 hodin a hotovo - bez obav se můžete mléka napít!

Je to také ideální řešení pro výrobce sýrů a mléčných výrobků - tyto výrobky mohou konzumovat i lidé s intolerancí laktózy!

 

V posledních letech se počet lidí s intolerancí laktózy zvyšuje.

Laktáza je enzym, který se vyskytuje v tenkém střevě, kde rozkládá laktózu na glukózu a galaktózu.
Intolerance laktózy je způsobena žádnou nebo nízkou produkcí enzymu laktázy, což způsobuje potíže s rozkladem laktózy a vede k problémům se střevní flórou a trávením.
Ve většině případů je nutné velmi omezit spotřebu mléčných výrobků.
Kapalný enzym laktázy je k dispozici ve vysoké koncentraci a čistotě. Tento enzym zbaví mléko laktózy
, takže mléko je vhodné pro lidi s intolerancí laktózy. Upravené mléko se pak může ihned použít ke spotřebě nebo využít v dalších sýrařských či mlékárenských procesech.

Nepřítomnost laktózy nijak nezmění strukturu, chuť či trvanlivost hotového výrobku.

 

Způsob použití:

Přidejte tekutinu do mléka o teplotě asi 5 stupňů C, důkladně promíchejte.

Počkejte 24 hodin při zachování teploty 5 stupňů C.



Doporučená standardní dávka pro teplotu chladničky (asi 5 stupňů C) je 1 ml přípravku na 1 litr mléka.

Doba procesu je asi 1 den.

POPUIS:
- Laktáza je neutrální ß-galaktosidázový přípravek vyrobený fermentací z vybrané kultury kvasinek.
- Laktáza hydrolyzuje laktózu na směs glukózy a galaktózy.
- Laktáza splňuje specifikace doporučené JECFA (FAO/OMS) a FCC pro enzymy pro potravinářské použití.



TECHNICKÉ ÚDAJE:
- Aktivita: min.: 5200 NLU/g
- Provozní rozsah: teplota: 40–5°C pH: 6–7
(Aktivita se měří podle FCC IV a je založena na 10minutové hydrolýze na o-nitrofenyl-ß-D-galaktopyranosidovém (ONPG) substrátu při 30,0°C +/- 0,1°C a pH 6,50. Parametr je vyjádřen v přírodních jednotkách laktázy (NLU).



Skladování: při skladování při teplotě 0–6°C si zachovává deklarovanou aktivitu po dobu nejméně dvou let
Snáší okolní teploty během přepravy.



Balení:

50 ml
100 ml
250 ml
1 litr
10 litrů

 

 

Inni klienci kupili również
Profesionální elektronický vpichovací teploměr
Profesionální elektronický vpichovací teploměr

268,24 Kč

szt.
Lipáza
Lipáza

29,41 Kč

Forma fresco
Forma fresco

5,29 Kč

Přírodní tekuté syřidlo
Přírodní tekuté syřidlo

111,76 Kč

Chlorid vápenatý
Chlorid vápenatý

23,53 Kč

Nakládací sůl pro domácí maso a uzeniny
Nakládací sůl pro domácí maso a uzeniny

45,29 Kč

szt.
Mucholapky 4 ks
Mucholapky 4 ks

32,35 Kč

szt.
SANDEZIA - SUCHÁ DEZINFEKCE
SANDEZIA - SUCHÁ DEZINFEKCE

129,35 Kč

nahoru
Shop is in view mode
Zobrazit plnou verzi stránky
Sklep internetowy Shoper Premium