LHTBME – startovací kultura pro sýr (pro 1000 litrů mléka)
Regular price:
product unavailable
přidat na seznam přání
Popis
Kvalitní startovací kultura pro výrobu zrajících sýrů.
Balení obsahuje 10 dávek výrobce, každá na 100 litrů mléka – celkem sáček na 1000 litrů mléka.
Přípravek přírodního původu, obsahuje směs:
- Lactobacillus Helveticus
- Streptococcus Thermophilus
- Lactococcus Lactis Subsp. Lactis
- Lactococcus Lactis Subsp. Cremoris
- Lactobacillus Bulgaricus
Produkce plynu: žádná
Produkce chuti: ****
Použití: středně zrající sýry, 60 – 70 dní zrání. Doporučená maximální teplota zpracování je přibližně 42°-43° C. Mezofilní složka dodá lepší chuť.
Použití: Inokulujte startovací kulturu přímo do pracovního mléka. Míchejte několik minut, aby byla zajištěna rovnoměrná distribuce.
Prohlášení o GMO: Produkt není geneticky modifikovaný organismus a nebyl odvozen ani získán z geneticky modifikovaných organismů, jak je definováno nařízením EU 1829/2003 a 1830/2003.
Skladování: Produkt skladujte při teplotě 2°C až 5°C. Snese okolní teploty během přepravy.
Další startovací kultury Micromilk jsou k dispozici na vyžádání, včetně těch, které nemáme na webové stránce.

