Kotel s měděným vnitřkem PLEVNIK SKHCu
Popis
SKH-Cu je kotel na sýr SKH s měděným vnitřkem. Měď je tradiční surovinou používanou při výrobě sýrů - používá se již dlouho, především v Alpách. Výrobky můžete vyrábět tradičním způsobem s využitím moderního vybavení. Je vhodný pro výrobu různých druhů sýrů se zvláštní tradiční chutí. Doporučujeme zahřát na 63 °C.
Vytvářejte tradiční sýry s pomocí profesionálních měděných sýrařských kotlů!
Hygiena: Měděný povrch (tradiční materiál pro výrobu sýrů) pomáhá omezit výskyt patogenních bakterií, které mohou při zpracování syrového mléka vést ke kontaminaci výrobku.
Výrobky získávají osobitou chuť a určité množství mědi, která je pro lidské zdraví a život nezbytným prvkem. Příklady tradičních sýrů z měděného kotle: Parmigiano Reggiano, Trentingrana, Grana Padano atd.
Světová zdravotnická organizace odhaduje, že nejméně 20 % světové populace trpí stavy souvisejícími s nedostatkem mědi v potravinách.
Zdroj: Evropský institut mědi
https://copperalliance.eu/benefits-of-copper/health/
Podívejte se na náš nejnovější katalog kotlů na sýr SKH pro rok 2021:
https://serowar.pl/upload/PLEVNIK-SKH-2021-SEROWAR-PL.pdf
Podívejte se na některé z mnoha našich realizací výroby sýrů v Polsku:
https://serowar.pl/pl/n/category/Nasze-realizacje/1