Konvice a pasterizátor PLEVNIK SK Classic
Regular price:
product unavailable
přidat na seznam přání
Popis
Classic kotel a pasterizátor se používají pro tepelné ošetření mléka na mléčné výrobky, jako je pasterizované mléko, měkký sýr, tvrdý sýr, polotvrdý sýr, jogurt, kefír, tvaroh a další.
Jsme hrdí na to, že vám můžeme představit novou řadu Classic, která kombinuje všechny základní vlastnosti pasterizátoru a sýrařského kotle v jednom zařízení.
Výkonné zařízení za přijatelnou cenu.
Classic modely umožňují začínajícím i zkušeným sýrařům vyrábět různé mléčné výrobky: pasterizované mléko, jogurt, sýr, tvaroh a další originální produkty z vaší řady mléčných výrobků.
Verze Classic 50 l a 125 l jsou vybaveny dvouvrstovým izolovaným nádrží s víkem, vyrobeným z nerezové oceli AISI 304.
Ohřev a chlazení probíhá přes dno a plášť nádrže. Kotel se ohřívá ve vodní lázni a chladí se vodou z vodovodu nebo nádrže. Tepelné ošetření je možné až do 92 ° C. Teplotu lze regulovat termostatem z panelu.
Modely Classic 200 l a 300 l spotřebují díky efektivnímu výměně energie, umožněné dobře izolovanou nádrží (se třemi vrstvami), laserem svařovanými výměnnými plochami a pečlivě vybranými materiály, o 10 % až 30 % méně energie.
Tepelné ošetření je možné až do 100 ° C. Vodní čerpadlo usnadňuje přenos tepla, což urychluje procesy ohřevu a chlazení a tím šetří energii a peníze.
VÝHODY
Kvalitní a efektivní ošetření mléka
Automatizované zpracování
Snadná manipulace a čištění
Úspora energie

