Kefir 31 - bakteriální kefírová startovací kultura
Regular price:
product unavailable

Popis
Startovací kultury YoghurtTek
Série: Kefír
Typ: Mezofilní
Název: Kefir - 31
Startovací kultury na přímé očkování mléka.
Suché, mražené bakteriální startovací kultury.
Starter v práškové formě (lyofylizát). Šroubovací balení umožňuje vícekrát odsypat požadovanou dávku, po použití uchovávat v mrazáku. Startovací kultura je odolná vůči vyšším teplotám během přepravy.
Balení na 100 nebo 1000 L mléka.
Složení:
Lactococcus lactis subsp. cremoris
Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis
Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris
Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
Saccaromyces cerevisiae
Použití:
Kefír, kvašené mleko.
Charakteristika kultur:
Optimální teplota pro klíčení: 30 - 34 ° C
Produkce plynu: ++
Fermentační aktivita: ++
Viskozita: +++
Zápach: ++++
Likvidita: -
Pro kefír doporučujeme jogurtovač s nastavením teploty:
https://serowar.cz/cs_CZ/p/1%2C5-l-syrovy-jogurtovac-s-nastavenim-teploty/621?preview=true