Třešňové štěpky na uzení a grilování
Regular price:
product unavailable
přidat na seznam přání
Popis
Piliny z třešňového dřeva pro uzení – určené pro použití v procesu uzení a grilování drůbeže, hovězího, vepřového a rybího masa. Díky těmto pilinám výrobky získají vhodnou a žádoucí vůni a chuť, stejně jako atraktivní zlatavě červenou barvu.
- 100% přírodní třešňové dřevo pocházející z čistých oblastí. Piliny neobsahují impregnační prostředky a konzervační látky a neobsahují ani podíly prachu.
- Umožňují dosáhnout profesionálních výsledků v procesu uzení a grilování.
- Zajišťují vynikající aroma, chuť a vzhled připravené drůbeže, hovězího, vepřového, jehněčího, zvěřiny a rybího masa.
- Charakterizovány optimálním obsahem vody - pod 11%.
- Bezpečné, čisté, pečlivě připravené - vysoce kvalitní produkt, který splní očekávání i těch nejnáročnějších nadšenců do uzených produktů a grilovaných pokrmů.
Třída 8 (střední frakce) - díky své velikosti (6 - 8 mm) jsou piliny ideální pro malé i velké udírny.
Množství pilin v jednom balení (450 g) stačí na několik hodin uzení (v závislosti na použitém zařízení) - už se nemusíte bát, že vám dojdou piliny při přípravě oblíbeného jídla.
Přírodní, vysoce kvalitní piliny z třešňového dřeva, ideální pro uzení a grilování hlavních druhů masa a ryb. Když jsou správně dávkovány a spáleny, proces přípravy jídla bude proveden profesionálně a hotová jídla získají vhodnou vůni, chuť a vzhled. Výhody těchto pilin ocení každý nadšenec do lahodných uzených produktů a grilovaných pokrmů - mohou být použity v malých i velkých udírnách, také při použití s generátorem kouře. Optimální obsah vody zajišťuje snadné zapálení pilin a efektivní produkci kouře.
Jak používat:
Grilování: Rozložte dvoucentimetrovou vrstvu pilin kolem žhavých uhlíků - piliny nekladte přímo na uhlíky, protože by se okamžitě spálily. Aby bylo možné piliny použít co nejefektivněji, můžete je trochu navlhčit vodou, což způsobí uvolnění více kouře. Gril zakryjte ihned po umístění jídla na rošt. Doba grilování - od 10 do 30 minut (v závislosti na typu a velikosti masa).
Uzení: V závislosti na typu udírny, kterou máte k dispozici, umístěte piliny do generátoru kouře nebo přímo do udírny - na místo k tomu určené nebo alternativně do ohniště, kolem žhavého dřeva.

