Syřidlo - jehněčí pasta
Popis
Pikantní syřidlová pasta je produkt získávaný ze žaludků jehňat a kůzlat.
Tradiční italské syřidlo - pasta. Používá se k výrobě vysoce kvalitních sýrů, zejména ovčích a kozích. Toto syřidlo dodává produkovanému sýru méně sladkou, sušší a kořeněnější chuť.
Dávkování: 20-30 g na 100 l mléka (čím vyšší je hladina bílkovin, tím méně syřidla byste měli používat).
Před přidáním do mléka se doporučuje rozpustit ve vlažné nechlorované vodě.
Chymosin: 75%
Pepsin: 25%
Aktivita: 1: 13 000
Vzhled: Krémová pasta rozpustná ve vodě.
Chlorid sodný (sůl):> 20%
Benzoan sodný E211: ŽÁDNÝ
Skladujte při teplotě 3-7 ° C (v chladničce).