Sýrařská sůl nejodovaná 1 kg

Dostupnost: duża ilość
Odesláno v rámci: 24 godziny
Cena: 27,06 Kč 27.06
quantity szt.

product unavailable

přidat na seznam přání

Popis

Sůl zvýrazňuje chuť sýra. Obvykle se přidává do sraženiny už před lisováním, ale v některých případech se vtírá do vnější vrstvy sýra po vytvoření kůrky. Sůl na solení sýrů připomíná sůl ke konzervaci - je hrubá a nejodovaná. Také se používá na přípravu nasycených roztoků, do kterých se namáčí různé druhy sýrů.

 

Sůl je důležitá v mnoha procesech:

  • odstraňuje vodu ze sraženiny,
  • pomáhá odstranit syrovátku při zmenšování sraženiny,
  • zpomaluje růst bakterií ke konci procesu vaření a konzervuje sýr tím, že omezí růst nežádoucích bakterií.

Balení: 1 kg

Běžně prodávaná sůl není vhodná na výrobu sýrů, protože jód zpomaluje růst startovacích bakterií a zpomaluje proces zrání!

Související produkty

Inni klienci kupili również
Váha kapesní, velmi přesná (0,01 g)
Váha kapesní, velmi přesná (0,01 g)

147,06 Kč

szt.
MSE - startovací kultura (bakterie)
MSE - startovací kultura (bakterie)

117,65 Kč

Chlorid vápenatý
Chlorid vápenatý

23,53 Kč

Lipáza - 10 g (na 100 l mléka)
Lipáza - 10 g (na 100 l mléka)

29,41 Kč

szt.
Solankový hydrometr (hustoměr,  areometr)
Solankový hydrometr (hustoměr, areometr)

124,71 Kč

szt.
M - startovací kultura (bakterie)
M - startovací kultura (bakterie)

117,65 Kč

Cafe de paris - koření
Cafe de paris - koření

58,82 Kč

Ochranná pasta (nátěr - polyacetát)
Ochranná pasta (nátěr - polyacetát)

29,41 Kč

nahoru
Shop is in view mode
Zobrazit plnou verzi stránky
Sklep internetowy Shoper Premium