Štěpky k uzení i na gril - "Olše"
Popis
Štěpky používané k uzení všech druhů sýrů, masa a ryb. Při uzení získávají pokrmy tmavě zlatou (slámovou) až hnědou barvu.
Pocházejí z olše (100%) z ekologicky čistých oblastí. Bez impregnačních a konzervačních látek. Neobsahují prachové frakce. Mají optimální obsah vody - pod 11%.
Balení 650 g
Štěpky by měly být skladovány na suchém a chladném místě.
Používání:
Uzení: V závislosti na typu udírny vložte dřevěné třísky do podnosu pro štěpky nebo kolem žhnoucího krbu - neumisťujte je přímo na zdroj tepla, mohly by okamžitě vzplanout. Dávkování: 20 - 40 g / kg produktu.
Grilování: Umístěte dvou centimetrovou vrstvu dřevěných štěpek kolem žhnoucího uhlí - neumisťujte je přímo do krbu, protože okamžitě vzplanou. Po umístění nádobí na drátěný stojan by měl být gril zakryt víkem. Doba grilování se pohybuje od 10 do 30 minut v závislosti na velikosti a typu připraveného produktu.