Česká verze

Pracujeme na české verzi našeho obchodu. Plnou funkčnost plánujeme zahájit v květenu 2020.
Kompletní nabídku si můžete prohlédnout v polské verzi obchodu: https://serowar.eu/pl/index

Pokud chcete zadat objednávku, můžete tak učinit e-mailem nebo v polské verzi obchodu. Objednávky zasíláme v celé Evropské unii kurýrem DPD za dobré ceny.

Produkt dne
Broszura informacyjna Serowar.pl
Broszura informacyjna Serowar.pl
1,00 zł
szt.
Platební formuláře

dotpay

RQ – plíseň Penicillion roqueforti

Dostupnost: duża ilość
Vyexpedované: 24 godziny
Delivery: The price does not include any possible payment costs check the delivery methods
Cena: 20,00 zł 20.00
quantity szt.
přidat do seznamu přání
* - Field mandatory
Výrobce: Biochem s.r.l.

Popis

Koncentrovaní, lyofilizovaná startovací kultura na přímé naočkování mléka (DVI). Dodává charakteristickou chuť, ideální na čerstvé a měkké sýry jako jsou Roquefort, Gorgonzola nebo náš rodinný "rokpol".
Kultura se skládá z čistého kmene Penicillium roqueforti.

Název: RQ
Série: Aroma-Tek

Kultura je v lahvičce obsahující dávku na 100 nebo 1000 l na přímé naočkování mléka.

Starter v práškové formě (lyofylizát). Balení šroubovací, umožňuje vícekrát odsypat požadovanou dávku, po použití uchovávat v mrazáku. Startovací kultura je odolná vůči vyšším teplotám během přepravy.

Tato kultura by se měla použít spolu s bakteriálními kulturami Cheese-Tek, a to zejména s kulturou MST.

 

Před použitím je potřeba desinfikovat (např. alkoholem) balíček a nástroj, který použijete k otevření!


Přímé očkování: Vsypte kulturu přímo do mléka bez předchozí aktivace, důkladně promíchejte.

 

Charakteristika kultur:

Optimální teplota pro růst: 20-30 ° C
Výroba plynu: ++
Proteolytická aktivita: +++
Fermentační činnost: -
Tolerance soli (50% inhibice aktivity): žádná inhibice aktivity

Shipping costs The price does not include any possible payment costs

Země původu:

Podobné produkty

 
nahoru
Shop is in view mode
Ukázat plnou verzi stránky
Sklep internetowy Shoper.pl