MA – startovací kultura na máslo a sýr (pro 1000 litrů mléka)
Regular price:
product unavailable
přidat na seznam přání
Popis
Vysoce kvalitní startovací kultura pro výrobu másla, sýrových pomazánek, caciotty.
Balení obsahuje 10 dávek výrobce, každá na 100 litrů mléka – celkem sáček na 1000 litrů mléka.
Přípravek přírodního původu, obsahuje směs:
- Lactococcus lactis Subsp. Lactis
- Lactococcus Lactis Subsp. Cremoris
- Lactis Biovar Diacetylactis
Produkce plynu: *
Produkce chuti: ****
Použití pro: máslo, pomazánkové sýry, caciottu. Startér používaný pro zrání smetany na máslo a pro pomazánkové sýry, jako je robiola a/nebo kozí sýr. Doporučená teplota zpracování není vyšší než 27°-28°C.
Použití: Inokulujte startovací kulturu přímo do pracovního mléka. Míchejte několik minut, aby byla zajištěna rovnoměrná distribuce.
Prohlášení o GMO: Produkt není geneticky modifikovaný organismus a nebyl odvozen ani získán z geneticky modifikovaných organismů, jak je definováno nařízením EU 1829/2003 a 1830/2003.
Skladování: Produkt skladujte při teplotě 2°C až 5°C. Může odolat okolní teplotě během přepravy.
Další startovací kultury Micromilk jsou k dispozici na vyžádání, včetně těch, které nemáme na webové stránce.

