Česká verze

Pracujeme na české verzi našeho obchodu. Plnou funkčnost plánujeme zahájit v květenu 2020.
Kompletní nabídku si můžete prohlédnout v polské verzi obchodu: https://serowar.eu/pl/index

Pokud chcete zadat objednávku, můžete tak učinit e-mailem nebo v polské verzi obchodu. Objednávky zasíláme v celé Evropské unii kurýrem DPD za dobré ceny.

Produkt dne
Broszura informacyjna Serowar.pl
Broszura informacyjna Serowar.pl
1,00 zł
szt.
Platební formuláře

dotpay

LUND - pakowarka próżniowa do żywności - 175W

Dostupnost: duża ilość
Vyexpedované: 24 godziny
Delivery: The price does not include any possible payment costs check the delivery methods
Cena: 199,00 zł 199.00
quantity szt.
přidat do seznamu přání
Výrobce: LUND

Popis

Vakuový balicí stroj potravin LUND, 175 W.
Jednoduché a pohodlné použití svařovacího stroje v pouzdře z nerezové oceli.

- Tlačítko "Balení" - zahájení procesu balení
- Tlačítko „Stop“ - přerušení procesu balení kdykoli
- Tlačítko „Svařování“ - zahájí proces svařování na vyžádání, např. Během sání v impulzním režimu
- Tlačítko „Impuls“ - okamžitý start svařovacího stroje, ideální pro balení citlivých produktů
- Kontrolka - signalizuje činnost zařízení
- Můžete použít sáčky pro balení svařované na 3 okrajích nebo sáčky pro balení potravin ve formě rukávů navinutých na roli.
- Maximální šířka fólie 25 cm, délka podle potřeby
- Vakuové balení v nádobách
- Držák kabelu - umožňuje skrýt přebytečný drát
- Stabilní provoz díky gumovým nožkám
- Bezpečnostní spínač
- Uživatelská příručka v polštině


Účel / aplikace
Vakuový balicí stroj se používá pro vakuové balení potravinářských výrobků do speciálních sáčků. Díky takovému balení si jídlo déle zachovává čerstvost a nutriční hodnotu.

 

zapakowany ser

Rady týkající se vakuového balení potravin
- Nejlepší výsledky lze dosáhnout vakuovým balením čerstvých potravin.
- Pokud se kvalita potravin zhorší, vakuové balení může tento proces zpozdit, ale nikdy jej nezastaví. Anaerobní bakterie a mikroorganismy, které mohou fungovat v prostředí s nízkým obsahem kyslíku, nadále ovlivňují zhoršení kvality potravin.
- Vaření, rozmrazování a zahřívání vakuově baleného jídla ve vodě zachovává chuť jídel a usnadňuje údržbu.
- Při ohřívání vakuově balených jídel pomocí mikrovlnné trouby vždy dejte pytel na několik míst, aby mohl unikat horký vzduch.
- Vakuum balené potraviny lze zahřát ponořením a zahřátím v teplé vodě, teplota vody nesmí překročit 75 ° C.

Při balení masa a ryb se doporučuje jídlo vložit do mrazničky nejdříve na 1 - 2 hodiny. Tím se spojí šťávy přirozeně přítomné v potravě a také se zachová jeho tvar. Pokud není možné jídlo předchladit, doporučuje se mezi jídlo a okraj sáčku, který má být utěsněn, umístit volně navinutý papírový ručník. Ručník pohltí šťávy, které vycházejí z jídla během sání vzduchu.

Při balení sýrů se doporučuje zbývající sýr zabalit po každém použití. Pokud se použije dostatečně velký vak, lze jej po zapečetění znovu použít.

Před vysáváním zeleniny se doporučuje blanch. Blanching zastaví enzymy, které mohou vést ke ztrátě chuti, barvy a textury. Chcete-li zeleninu podrobit blanšírování, ponořte je na několik desítek sekund do vroucí vody a poté ji vyjměte a ponořte do studené vody. Délka blanšírování závisí na druhu zeleniny. Čím jemnější a jemnější zelenina, tím kratší doba blanšírování. Blanching lze také provádět pomocí mikrovln nebo páry.

Doporučuje se, aby jemné výrobky byly baleny ve vakuu do jejich původního obalu. Zabrání úniku částic produktu spolu s nasávaným vzduchem uvnitř balicího stroje, což může dokonce zabránit řádnému vakuovému balení.
Před vakuovým balením tekutých potravin, například polévek, je zmrazte v oddělené nádobě, jejíž tvar a velikost by měla být zvolena tak, aby zmrazený produkt zapadal do vaku. Po zmrazení vyjměte produkt z misky, vložte jej do vaku, zabalte jej do vakua a vložte jej zpět do mrazničky. Vakuově balené jídlo lze zahřát ponořením a zahřátím v teplé vodě, teplota vody nesmí překročit 75 ° C.


Vakuové balení v nádobách
Balicí stroj má možnost vakuového balení kontejnerů. Nádoba by měla být připojena k vnějšímu konektoru pomocí hadice. Chcete-li připravit nádobu pro vakuové balení, přečtěte si informace dodané s nádobou.
Pozor! Balicí stroj není vybaven hadicí a nádobami, vnější otvor má vnitřní průměr 5,5 mm. Ujistěte se, že konektor hadice odpovídá konektoru balicího stroje.


Obsah balení
- vakuový balicí stroj
- uživatelská příručka

 

Napětí [V]: 230
Frekvence [Hz]: 50
Výkon [W]: 175
Třída ochrany: II
Stupeň ochrany [IP]: IPX0
Šířka prachového vaku (max) [mm]: 28
Průtok vzduchu [l / min]: 16
Vytvořený podtlak [kPa]: od -65 do -80
Rozměry [délka x Š x V]: 340 x 150 x 64 [mm]
Čistá hmotnost [kg]: 1,4


Balicí stroj je vybaven rýhovanými sáčky pro vakuové balení potravin:
- 20x30 cm
- 25x35 cm

Odkazy na pytle pod popisem („související produkty“).

Shipping costs The price does not include any possible payment costs

Země původu:
 
nahoru
Shop is in view mode
Ukázat plnou verzi stránky
Sklep internetowy Shoper.pl