Chlorid vápenatý

Dostupnost: duża ilość
Odesláno v rámci: 24 godziny
Cena: 23,53 Kč 23.53



quantity szt.

product unavailable

přidat na seznam přání
* - Povinné pole

Popis

Chlorid vápenatý potravinářský je sůl, která se používá při výrobě sýrů, aby se vyrovnala hladina vápníku v mléce.

 

Fyzikálně-chemické vlastnosti výrobku:

Vzhled: prášek

Barva: bílá

Vůně: žádná

Koncentrace: 99% - chlorid vápenatý určený pro výrobu sýrů.

 

Dávkování:

1-2 g na 10 l mléka

 

Balení:

  • na 100 l mléka - 10 g
  • na 1000 l mléka - 100 g
  • Balení 1 kg

Dejte si pozor na podezřele levný chlorid vápenatý dostupný online!

Chlorid vápenatý je také technický (používá se pro odmrazování silnic v zimě) nebo jídlo s nižšími koncentracemi.

Náš chlorid vápenatý je čištěný, potravinářský produkt, který je určen výhradně pro produkci mléka. Má všechny potřebné certifikáty a schválení. 99% koncentrace.

 

Chlorid vápenatý by se měl do mléka přidat před vařením sýra. Pomalu se do mléka nasype a míchá do úplného rozpuštění. Později se přidají (podle typu sýru a receptu) např. bakteriální startovací kultury a syřidla.

Inni klienci kupili również
Mikrobiální syřidlo tekuté
Mikrobiální syřidlo tekuté

87,65 Kč

Přírodní tekuté syřidlo (poměr 1:18.000)
Přírodní tekuté syřidlo (poměr 1:18.000)

111,76 Kč

MSE - startovací kultura (bakterie)
MSE - startovací kultura (bakterie)

117,65 Kč

Sýrařská sůl nejodovaná 1 kg
Sýrařská sůl nejodovaná 1 kg

27,06 Kč

szt.
Teploměr na sýr 0-100 stupňů Celsia
Teploměr na sýr 0-100 stupňů Celsia

88,24 Kč

szt.
Skleněná láhev na mléko 1L
Skleněná láhev na mléko 1L

29,41 Kč

Retina nízká (také zvaná "caciotta")
Retina nízká (také zvaná "caciotta")

35,29 Kč

Lacta-Free enzym laktáza
Lacta-Free enzym laktáza

117,65 Kč

nahoru
Shop is in view mode
Zobrazit plnou verzi stránky
Sklep internetowy Shoper Premium