Chlorid vápenatý

Dostupnost: duża ilość
Odesláno v rámci: 24 godziny
Cena: 23,53 Kč 23.53



quantity szt.

product unavailable

přidat na seznam přání
* - Povinné pole

Popis

Chlorid vápenatý potravinářský je sůl, která se používá při výrobě sýrů, aby se vyrovnala hladina vápníku v mléce.

 

Fyzikálně-chemické vlastnosti výrobku:

Vzhled: prášek

Barva: bílá

Vůně: žádná

Koncentrace: 99% - chlorid vápenatý určený pro výrobu sýrů.

 

Dávkování:

1-2 g na 10 l mléka

 

Balení:

  • na 100 l mléka - 10 g
  • na 1000 l mléka - 100 g
  • Balení 1 kg

Dejte si pozor na podezřele levný chlorid vápenatý dostupný online!

Chlorid vápenatý je také technický (používá se pro odmrazování silnic v zimě) nebo jídlo s nižšími koncentracemi.

Náš chlorid vápenatý je čištěný, potravinářský produkt, který je určen výhradně pro produkci mléka. Má všechny potřebné certifikáty a schválení. 99% koncentrace.

 

Chlorid vápenatý by se měl do mléka přidat před vařením sýra. Pomalu se do mléka nasype a míchá do úplného rozpuštění. Později se přidají (podle typu sýru a receptu) např. bakteriální startovací kultury a syřidla.

Inni klienci kupili również
MSE - startovací kultura (bakterie)
MSE - startovací kultura (bakterie)

117,65 Kč

Mikrobiální syřidlo tekuté
Mikrobiální syřidlo tekuté

87,65 Kč

Váha kapesní, velmi přesná (0,01 g)
Váha kapesní, velmi přesná (0,01 g)

147,06 Kč

szt.
Mikrobiální syřidlo - 5,5 g - 1000 l mléka
Mikrobiální syřidlo - 5,5 g - 1000 l mléka

58,82 Kč

szt.
Informační brožura Serowar.pl POLSKÁ VERZE
Informační brožura Serowar.pl POLSKÁ VERZE

5,88 Kč

szt.
M - startovací kultura (bakterie)
M - startovací kultura (bakterie)

117,65 Kč

Teploměr na sýr 0-100 stupňů Celsia
Teploměr na sýr 0-100 stupňů Celsia

88,24 Kč

szt.
Přírodní tekuté syřidlo (poměr 1:18.000)
Přírodní tekuté syřidlo (poměr 1:18.000)

111,76 Kč

nahoru
Shop is in view mode
Zobrazit plnou verzi stránky
Sklep internetowy Shoper Premium