Bukové štěpky na uzení a grilování
Regular price:
product unavailable
přidat na seznam přání
Popis
Bukové dřevěné štěpky na uzení – určené k použití při uzení a grilování drůbeže, hovězího, vepřového, ryb, jehněčího a zvěřiny. Díky těmto dřevěným štěpkám získají produkty vhodnou a požadovanou vůni a chuť, stejně jako atraktivní zlatavě žlutou barvu.
- 100 % přírodní bukové dřevo pocházející z čistých oblastí. Dřevěné štěpky neobsahují impregnační prostředky a konzervační látky a neobsahují ani podíly prachu.
- Umožňují dosáhnout profesionálních výsledků v procesu uzení a grilování.
- Zajišťují vynikající aroma, chuť a vzhled připravené drůbeže, hovězího, vepřového, jehněčího, zvěřiny a ryb.
- Charakterizované optimálním obsahem vody – pod 11 %.
- Bezpečné, čisté, pečlivě připravené – vysoce kvalitní produkt, který splní očekávání i těch nejnáročnějších nadšenců do uzených produktů a grilovaných pokrmů.
Třída 8 (střední frakce) – díky své velikosti (6 - 8 mm) jsou dřevěné štěpky ideální pro malé i velké udírny.
Množství dřevěných štěpek v jednom balení (450 g) stačí na několik hodin uzení (v závislosti na použitém zařízení) – již se nemusíte obávat, že vám dřevěné štěpky dojdou při přípravě oblíbeného jídla.
Přírodní, vysoce kvalitní bukové dřevěné štěpky, ideální pro uzení a grilování všech hlavních druhů masa a ryb. Když jsou správně dávkovány a spáleny, proces přípravy jídla bude proveden profesionálně a hotová jídla získají vhodnou vůni, chuť a vzhled. Výhody těchto dřevěných štěpek ocení každý nadšenec do lahodných uzených produktů a grilovaných pokrmů – mohou být použity v malých i velkých udírnách, také při použití s generátorem kouře. Optimální obsah vody zajišťuje snadné zapálení dřevěných štěpek a efektivní produkci kouře.
Jak používat:
Grilování: Rozložte dvoucentimetrovou vrstvu dřevěných štěpek kolem žhnoucího uhlí – dřevěné štěpky nekládejte přímo na uhlí, protože by se okamžitě spálily. Aby bylo možné dřevěné štěpky využít co nejefektivněji, můžete je trochu navlhčit vodou, což způsobí uvolnění více kouře. Gril zakryjte ihned po umístění jídla na rošt. Doba grilování – od 10 do 30 minut (v závislosti na typu a velikosti masa).
Uzení: V závislosti na typu udírny, kterou máte k dispozici, umístěte dřevěné štěpky do generátoru kouře nebo přímo do udírny – na místo k tomu určené nebo alternativně do ohniště, kolem žhnoucího dřeva.

