SLS - startovací kultura

Dostupnost: dostępny na zamówienie
Odesláno v rámci: 24 godziny
Cena: 117,65 Kč 117.65


quantity szt.

product unavailable

přidat na seznam přání
* - Povinné pole

Popis

Složení:
Lactobacillus sakei

Aplikace:
Pomalý proces fermentace k výrobě čerstvých uzenin fermentovaných nebo polofermentovaných, pro prodloužení trvanlivosti.

Vlastnosti:
Tato kultura umožňuje růst za nízkých teplot a má pozitivní účinek proti tvorbě nečistot původně přítomných v surovinách a během zpracování. Působení vybraného kmene, který vytváří tuto kulturu, má velmi dobrý účinek na barvu a pomáhá snižovat pH masných výrobků.

Balení:
Meatferm Starter Culture je k dispozici ve snadno použitelném sáčku (balení pro 100 kg objemu) nebo lahvičce se šroubovacím uzávěrem (balení pro 10 kg objemu).

Použití produktu:
Startovací kultura Meatferm je určena k přímé vakcinaci masa (DMI) a není nutná žádná reaktivace prášku. Meatfermový prášek musí být v každém případě přidán v prvním kroku výrobního procesu, zejména při míchání přísad.
Pro celou proceduru je nutné okamžitě použít příslušnou dávku, aby se ve směsi homogenně rozpustil.

Existují dva typy použití, v závislosti na výrobních postupech výrobce:
- Před zahájením míchání rozpusťte celý obsah sáčku přímo v surovinách.
- Hydratujte prášek ve 100 ml studené vody (balené po 100 kg) nebo 10 ml studené vody (balení po 10 kg) bez chloru a před smícháním přidejte roztok do suroviny (tato metoda pomáhá výrobci smíchat kulturu se surovinou).

Inni klienci kupili również
nahoru
Shop is in view mode
Zobrazit plnou verzi stránky
Sklep internetowy Shoper Premium